Boek direct de laagste prijs!
Arc Hotel Zeeland
image

Boek direct de laagste prijs!

We zijn blij u altijd de laagste prijs te mogen bieden via onze officiële website! Natuurlijk zitten daar ook andere voordelen aan vast, zoals u hier kunt zien. Tot snel!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Gratis parkeren
Gratis fles water
Speciale arrangementen

Omgeving

Zin in een heerlijk weekend genieten aan de Zeeuwse kust? U voelt zich onmiddellijk thuis in Hampshire - ArcHotelZeeland. Dit hotel ligt ideaal voor wie graag wil uitwaaien op de prachtige stranden van Zeeland, of om te wandelen en fietsen door de natuur van Schouwen-Duiveland.

Renesse

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust… is het top voor iedereen die van het strand houdt. Geen dorp in Zeeland ligt verder dan 17 kilometer van de zee of een voormalige zeearm. Maar de provincie heeft meer te bieden dan alleen mooie, brede stranden. Namelijk: prachtige natuurgebieden, musea en leuke attracties voor de kinderen. Een paar tips:

Cultuur en natuur

Voor een leerzaam uitje biedt Zeeland verschillende mogelijkheden. Wat er precies gebeurde op 1 februari 1953 tijdens de Watersnoodramp in Zeeland, West-Brabant en de Zuid-Hollandse eilanden, wordt uitgebreid toegelicht in het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Museumhaven Zeeland is een museum op twee locaties in Zierikzee. Op de buitenlocatie aan de Oude Haven ligt de collectie historische schepen. De tweede locatie is de Stads- en Commerciewerf aan de Vissersdijk, waar de schepen worden gerestaureerd. Bij Brusea, Monumentale Visserswoning en Visserijmuseum in Bruinisse komt u alles te weten over het leven van een Zeeuwse mossel: van de vrijheid in zee tot het einde in een mosselpannetje.

Wandelen

Voor actieve wandelaars liggen bij de receptie van Hampshire - ArcHotelZeeland maar liefst 27 gratis wandelroutes klaar. Veel van deze routes leiden u door duinen en bossen, en met een beetje geluk komt u tijdens een wandeling langs de kustlijn zeehonden tegen, die op een zandbank liggen uit te rusten. Als u lid bent van Natuurmonumenten, kunt u ook een kijkje nemen in een van de vele beschermde natuurgebieden in de buurt.

Kinderen


Het leukste waterpark van Nederland is zonder twijfel Deltapark Neeltje Jans. Hier kunt u met het hele gezin van de waterbaan suizen, een zeehondenshow bekijken en een orkaanstorm trotseren. Hoe ziet het leven van een piraat eruit? Dat beleven de kinderen in Het Arsenaal in Vlissingen, het grootste piratenpretpark van Nederland.

Golfen

In de buurt van Renesse ligt een aantal mooie golfbanen met fraaie waterpartijen en een fantastisch uitzicht over de Zeeuwse polders. Zoals golfcomplex De Goese Golf, Golfclub Grevelingenhout in Bruinisse en Golfbaan Catharinenburg in Melissant.

Strand

De Zeeuwse stranden rond Renesse bieden uitstekende mogelijkheden voor watersport, zoals bij Kijkduin, Watergat, ’t Klokje en Wilhelminahoeve. Wie op zoek is naar een actieve en sportieve dagbesteding, kan hier onder andere surfen of duiken. Ideale familiebadplaatsen zijn Renesse, Burgh-Haamstede en Westenschouwen, waar ook op minder mooie stranddagen voldoende vertier is.

Wellness

In de omgeving van Renesse kunt u op het gebied van Wellness terecht bij Float Centrum Zeeland, waar u gewichtloos op zeer zout water kunt ontspannen. Hier kunt u tevens terecht voor ontspannen massages. Bij Wellness Goes kunt u terecht voor een ontspannen sauna verblijf en diverse soorten behandelingen.

Wilt u weten wat er in de buurt of in rest van Zeeland te bekijken is? Bekijk dan de VVV Zeeland pagina om uw bezoek te plannen in en rondom Zeeland.

Arrangementen van Arc Hotel Zeeland

Wilt u tijdens uw verblijf de omgeving verkennen? Bekijk onze arrangementen om een overnachting te boeken met extra's. Zo kunt u per fiets de omgeving verkennen of natuurlijk lekker uitwaaien. 

Parkeren
Fietsen
Locatie
Informatie